Pesto på avokadoolja och spenat

Pesto på avokadoolja och spenat

Lägg till ingredienser

Sats dl: 4

Babyspenat

70.0 

gram

Basilika

1.0 

kruka

Parmesan nyriven

1.5 

dl

Pinjenötter

75.0 

gram

Vitlök torkad

1.0 

klyfta

Avokadoolja (Olivado)

2.0 

dl

Salt och peppar

 

 

 

Kockskolan:

 

Om pesto >

 

 

Sås till pasta, pizza >

 

 

Sås till grönsaker, ägg >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 551

Kcal / portion: 572

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2289 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 58%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 104 gram)

Ingredienser

Visa:

Babyspenat 70.0 gram 1%

Basilika 1.0 kruka 0%

Parmesan nyriven 1.5 dl 11%

Pinjenötter 75.0 gram 22%

Vitlök torkad 1.0 klyfta 0%

Avokadoolja (Olivado) 2.0 dl 66%

Salt och peppar 0%

 

Kockskolan:

Om pesto > Äts ej

Sås till pasta, pizza > Äts ej

Sås till grönsaker, ägg > Äts ej

Skapat av: Olivado

Tillagning (15 min )

  1. Finhacka vitlök. Blanda alla ingredienser utom oljan i en mixerskål.
  2. Mixa ned oljan lite i taget till önskad konsistens. Smaka av med salt och peppar.

Kockens kommentar

En lättlagad pesto som är boostad med E-vitamin och smak. Gott till pasta, grillmat eller som salladssås.

Fler recept inom Salladssås, dressing, pesto

Liknande recept som Pesto på avokadoolja och spenat