Lägg till ingredienser

Färdig sås dl: 1

Olivolja

6.0 

msk

Rödvinsvinäger

2.0 

msk

Senap fransk osötad

1.0 

tsk

Vitlök torkad

1.0 

klyfta

Salt

2.0 

krm

 

Kockskolan:

 

Om vinägrett, dressing >

 

 

Sås till grönsaker, ägg >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 581

Kcal / portion: 699

GBR (GI) / port: 0

Recept: 699 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 64%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 0%

(Tillagad portion: 120 gram)

Ingredienser

Visa:

Olivolja 6.0 msk 97%

Rödvinsvinäger 2.0 msk 1%

Senap fransk osötad 1.0 tsk 1%

Vitlök torkad 1.0 klyfta 1%

Salt 2.0 krm 0%

 

Kockskolan:

Om vinägrett, dressing > Äts ej

Sås till grönsaker, ägg > Äts ej

Tillagning (5 min )

  1. Skala och pressa vitlöken.
  2. Blanda ingredienserna och skaka väl.

Kockens kommentar

Smaksätt på allehanda sätt, till exempel med lite spad från tonfiskburk så får man en tonfiskdressing.

Fler recept inom Salladssås, dressing, pesto

Liknande recept som Rödvinsdressing