
Grillade BBQ Wings med ädelostkräm och grönsakssticks (plockmat)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 223

Kcal / portion: 589

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2357 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 15%
Fett: 18%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Marinerade kycklingvingar (Kronfågel) } 8.0 styck 56%
Gurka 50.0 gram 0%
Morot 50.0 gram 1%
Blekselleri 50.0 gram 0%
Kräm:
Ädelost 100.0 gram 15%
Creme fraiche 2.0 dl 27%
Vitlök torkad 1.0 klyfta 0%
Salt 0%
Skapat av: Kronfågel
Tillagning (25 min )
- Mosa ost. Blanda ner crème fraiche och pressad vitlök. Krydda med salt och peppar.
- Skölj, skala och skär säsongens gröna i snygga, raka stavar. Lägg upp på ett stort fat tillsammans med krämen.
- Sätt på grillen. När du har en bra grillglöd, grilla kycklingvingarna 15-20 minuter totalt och vänd flera gånger. Servera till grönsaksstavarna och krämen.
Kockens kommentar
Tips! Tillsätt ½ finhackad röd chili i krämen för att "hotta upp". Smaklig måltid!Går att servera som förrätt eller en liten sommarlunch.
Fler recept inom Plockmat med kött
Liknande recept som Grillade BBQ Wings med ädelostkräm och grönsakssticks (plockmat)
-
Råbiff av oxfilé på pumpernickel (plockmat)
Tid: 25 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Devils on horseback, bacondadlar (plockmat)
Tid: 20 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Baconinlindade fikon (plockmat)
Tid: 20 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Fikon och prosciutto (plockmat)
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Breasolacarpaccio med parmesan, olja och pinjenötter (plockmat)
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Bresaolaknyten med äpple och ingefära (plockmat)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Charketuriplatta (plockmat)
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Italiensk chark- och ostbricka (plockmat)
Tid: 5 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Sotad oxfilé med prästostcreme på grovt bröd (plockmat)
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Biffrullar med het pepparkaksdip (plockmat)
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan