Korvgryta med pasta
Kalori- och GI:
Kcal / 100 gram: 89
Kcal / portion: 287
GBR (GI) / port: 1
Recept: 1147 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 6%
Kolhydrater: 5%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Chorizokorv svensk 3.0 styck 119%
Gul lök 2.0 styck 9%
Morot 2.0 styck 7%
Vitlök torkad 2.0 klyftor 2%
Oliver gröna avrunna 20.0 styck 7%
Krossade tomater 1.0 burk 8%
Vatten 1.0 dl 0%
Salt 1.0 tsk 0%
Kajennpepparpulver 2.0 krm 0%
Skapat av: Matidag
Tillagning
- Hacka gul lök och morötter. Skär korv i bitar.
- Fräs lök, morötter och korven i olja i en gryta. Pressa över vitlöken. Häll över krossade tomater och vatten. Tillsätt salt och cayennepeppar. Koka ca 10 minuter.
- Skiva oliverna och lägg dem i grytan.
- Servera med pasta.
Fler recept inom Kokt korv, korvgryta
Liknande recept som Korvgryta med pasta
-
Wienerkorv gourmet
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Lompe, norska potatistunnbröd med wienerkorv
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kokt fläskkorv, julkorv eller köttkorv med rotmos
Tid: 55 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kokt fläskkorv med olivpotatis
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Saure Zipfel, Nürnberger i ättiksbuljong
Tid: 30 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Bönkorvgryta
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Korvgulasch
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kryddig merguezgryta
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Het linsgryta med chorizo och blomkål
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Enkel svampbulgur med chorizo, bönor och tranbär
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan