Kycklingdrumstick i stekpåse med rotsaker

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Kycklingdrumstick i stekpåse med rotsaker

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kycklingben med skinn

4.0 

styck

Morot

2.0 

styck

Palsternacka

2.0 

styck

Vårlök

2.0 

styck

Vitlök torkad

1.0 

klyfta

Citron juice+fruktkött

1.0 

styck

Smör normalsaltat

4.0 

msk

Persilja

 

 

 

Stekpåse

4.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 183

Kcal / portion: 379

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1514 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 13%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 207 gram)

Ingredienser

Visa:

Kycklingben med skinn 4.0 styck 58%

Morot 2.0 styck 5%

Palsternacka 2.0 styck 9%

Vårlök 2.0 styck 1%

Vitlök torkad 1.0 klyfta 1%

Citron juice+fruktkött 1.0 styck 3%

Smör normalsaltat 4.0 msk 25%

Persilja 0%

 

Stekpåse 4.0 styck Äts ej

Tillagning (45 min )

  1. Sätt ugnen på 150°C.
  2. Skala och skär ner grönsakerna lite grovt. Fördela ut i stekpåsar. Lägg i kyckling. Pressa ner vitlöksklyfta. Lägg i smör och lite persilja. Salta och peppra.
  3. Knyt ihop påsarna. Sätt in i ugnen. Låt stå i 40 minuter.
  4. Ställ ut på buffébordet och låt folk ta sin egen påse.

Fler recept inom Kycklingben i ugn

Liknande recept som Kycklingdrumstick i stekpåse med rotsaker