Carbonara fungi, pasta med svamp

Carbonara fungi, pasta med svamp

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Pasta

400.0 

gram

Bacon

2.5 

förp.

Purjolök

1.0 

styck

Champinjoner konserv

180.0 

gram

Matlagningsgrädde

5.0 

dl

Paprika grön

2.0 

styck

Vitlökspulver

1.0 

tsk

Svartpeppar

2.0 

krm

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 155

Kcal / portion: 894

GBR (GI) / port: 16

Recept: 3575 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 9%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 576 gram)

Ingredienser

Visa:

Pasta 400.0 gram 40%

Bacon 2.5 förp. 34%

Purjolök 1.0 styck 2%

Champinjoner konserv 180.0 gram 1%

Matlagningsgrädde 5.0 dl 22%

Paprika grön 2.0 styck 1%

Vitlökspulver 1.0 tsk 0%

Svartpeppar 2.0 krm 0%

Skapat av: Matidag

Tillagning

  1. Koka pasta enligt anvisning på paketet.
  2. Strimla bacon. Skiva purjolök. Skär paprika i bitar.
  3. Fräs baconet och lägg i purjolök och svamp. Häll i matlagningsgrädden. Rör runt och tillsätt paprikan. Krydda. Låt sjuda några minuter.
  4. Servera med pasta.

Fler recept inom Pasta med kött

Liknande recept som Carbonara fungi, pasta med svamp