
Korvgryta
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 84

Kcal / portion: 561

GBR (GI) / port: 4
Recept: 2245 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 5%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Falukorv 550.0 gram 63%
Potatis 650.0 gram 19%
Morot 250.0 gram 3%
Palsternacka 130.0 gram 3%
Kålrot 350.0 gram 5%
Purjolök 100.0 gram 1%
Grönsaksbuljongtärning 2.0 styck 2%
Vatten 1.0 liter 0%
Lagerblad 1.0 blad 0%
Kryddpeppar hel 15.0 styck 0%
Senap svensk 2.0 msk 2%
Skapat av: vinca
Tillagning
- Skala potatis, kålrot, palsternacka och purjolök. Skär i små bitar.
- Koka enliter vatten och tillsätt buljongtärningarna, kryddpepparkornen och lagerbladet. Lägg ner grönsakerna och koka i ca 10 minuter.
- Lägg ner korven i bitar och koka i ytterligare två-tre minuter. Smaka av med salt och senap.
Fler recept inom Kokt korv, korvgryta
Liknande recept som Korvgryta
-
Wienerkorv gourmet
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Lompe, norska potatistunnbröd med wienerkorv
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kokt fläskkorv, julkorv eller köttkorv med rotmos
Tid: 55 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kokt fläskkorv med olivpotatis
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Saure Zipfel, Nürnberger i ättiksbuljong
Tid: 30 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Bönkorvgryta
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Korvgulasch
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kryddig merguezgryta
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Het linsgryta med chorizo och blomkål
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Enkel svampbulgur med chorizo, bönor och tranbär
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan