
Pasta med italiensk tomatsås
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 97

Kcal / portion: 607

GBR (GI) / port: 15
Recept: 2429 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 3%
Kolhydrater: 13%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Pasta 400.0 gram 59%
Olivolja 2.0 msk 9%
Nötfärs 300.0 gram 22%
Gul lök 1.0 styck 2%
Aubergine 1.0 styck 3%
Squash 1.0 styck 2%
Tomater 2.0 styck 1%
Vatten 1.2 dl 0%
Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%
Salt 0.5 tsk 0%
Svartpeppar nymald 3.0 krm 0%
Skapat av: Matidag
Tillagning
- Koka pasta enligt anvisning på paketet.
- Skålla och skala tomat. Grovriv lök, aubergine och squash.
- Hetta upp oljan och fräs färs, lök, aubergine och squash. Blanda ner tomaterna och rör om. Tillsätt vattnet och låt koka upp till lagom konsistens.
- Tillsätt vitlök, salt och peppar och låt koka någon minut.
Fler recept inom Pasta med kött
Liknande recept som Pasta med italiensk tomatsås
-
Spagetti med köttfärssås
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Spagetti alla Bolognese - spagetti med köttfärssås
Tid: 2 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Spaghetti alla Carbonara classico - spagetti på kolarhustruns vis
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sagitta, Kockskolan
-
Pasta carbonara på svenskt vis
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Spaghetti Papalina (Fettucini Papalina)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Christian Campogiani
-
Pasta med köttfärssås
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Spaghetti med kycklingfrikassé
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Christian Campogiani
-
Tagliatelle alla Bolognese - klassisk pasta med köttfärssås från Bologne
Tid: 1 tim 15 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Christian Campogiani
-
Marsala mafaldine, pasta i marsalasås
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Pennette Rigate med sparris och ricotta
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Christian Campogiani