Pasta med italiensk tomatsås

Pasta med italiensk tomatsås

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Pasta

400.0 

gram

Olivolja

2.0 

msk

Nötfärs

300.0 

gram

Gul lök

1.0 

styck

Aubergine

1.0 

styck

Squash

1.0 

styck

Tomater

2.0 

styck

Vatten

1.2 

dl

Vitlök torkad

2.0 

klyftor

Salt

0.5 

tsk

Svartpeppar nymald

3.0 

krm

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 97

Kcal / portion: 607

GBR (GI) / port: 15

Recept: 2429 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 3%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 623 gram)

Ingredienser

Visa:

Pasta 400.0 gram 59%

Olivolja 2.0 msk 9%

Nötfärs 300.0 gram 22%

Gul lök 1.0 styck 2%

Aubergine 1.0 styck 3%

Squash 1.0 styck 2%

Tomater 2.0 styck 1%

Vatten 1.2 dl 0%

Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%

Salt 0.5 tsk 0%

Svartpeppar nymald 3.0 krm 0%

Skapat av: Matidag

Tillagning

  1. Koka pasta enligt anvisning på paketet.
  2. Skålla och skala tomat. Grovriv lök, aubergine och squash.
  3. Hetta upp oljan och fräs färs, lök, aubergine och squash. Blanda ner tomaterna och rör om. Tillsätt vattnet och låt koka upp till lagom konsistens.
  4. Tillsätt vitlök, salt och peppar och låt koka någon minut.

Fler recept inom Pasta med kött

Liknande recept som Pasta med italiensk tomatsås