Fläskfilé med rosépeppar

Fläskfilé med rosépeppar

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Fläskfilé

750.0 

gram

Gul lök

1.0 

styck

Creme fraiche

4.0 

dl

Köttbuljong avfettad

2.0 

dl

Chilisås tomat

0.5 

dl

Worcestershiresås

1.0 

msk

Chilisås tomat

0.5 

dl

Sojasås

1.0 

msk

Vitlök torkad

2.0 

klyftor

Rosépeppar hel

2.0 

msk

Persilja grovhackad

 

 

Hushållsmargarin 80% fett

 

 

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 161

Kcal / portion: 570

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2279 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 11%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 0%

(Tillagad portion: 354 gram)

Ingredienser

Visa:

Fläskfilé 750.0 gram 33%

Gul lök 1.0 styck 2%

Creme fraiche 4.0 dl 57%

Köttbuljong avfettad 2.0 dl 1%

Chilisås tomat 0.5 dl 2%

Worcestershiresås 1.0 msk 1%

Chilisås tomat 0.5 dl 2%

Sojasås 1.0 msk 0%

Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%

Rosépeppar hel 2.0 msk 1%

Persilja grovhackad 0%

Hushållsmargarin 80% fett 0%

Salt och peppar 0%

Skapat av: Matidag

Tillagning

  1. Finhacka lök och vitlök.
  2. Skär köttet i 2 cm tjocka skivor. Bryn filén i margarin. Salta och peppra. Ta upp köttet.
  3. Fräs löken. Blanda i crème fraîche, buljong, chilisås, soja, worcestershiresås och vitlök. Rör om och koka några minuter.
  4. Lägg ner kött och rosépeppar i såsen. Låt allt bli varmt. Strö hackad persilja över.
  5. Servera med klyft- eller pressad potatis.

Fler recept inom Pannstekt, wokad fläskfilé

Liknande recept som Fläskfilé med rosépeppar