
Fläskfilé gratinerad med vitlöksost
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 154

Kcal / portion: 549

GBR (GI) / port: 14
Recept: 2196 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 6%
Kolhydrater: 15%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Tagliatelle 300.0 gram 52%
Fläskfilé 500.0 gram 23%
Färskost vitlök 200.0 gram 25%
Persilja grovhackad 2.0 msk 0%
Salt 0.5 tsk 0%
Peppar 2.0 krm 0%
Skapat av: Matidag
Tillagning
- Sätt ugnen på 200°C.
- Koka tagliatellen enligt beskrivningen på förpackningen.
- Skiva fläskfilén. Salta och peppra filéskivorna. Bryn dem i margarin 3 minuter på varje sida.
- Strö över osten. Sätt in i ugn och låt osten smälta. Strö över hackad persilja.
- Servera med grönsallad.
Fler recept inom Fläskfile i ugn
Liknande recept som Fläskfilé gratinerad med vitlöksost
-
Fläskfilé Oscar
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Fläskfilé med svartrot och äpple
Tid: 1 tim 15 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Yoghurtmarinerad fläskfilé med bakad sötpotatis och vitlökssmör
Tid: 45 min (+ 10 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Fläskfilé med vitlökssmör och råstekt potatis
Tid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Färserad fläskytterfilé med bakade äpplen
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Fläskfilé med aubergine och tomatsalsa
Tid: 30 min (+ 1 tim 30 min) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Chèvregratinerad fläskfilé med äpple
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Parmainlindad fläskfilé
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Helstekt fläskfilé med katrinplommonsås
Tid: 1 tim 15 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Baconinlindad fläskfilé med svarta bönor och gorgonzola
Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan