Pad Thai

Pad Thai

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 2

Kycklingfilé med skinn

2.0 

styck

Risnudlar torra

75.0 

gram

Chilifrukt röd

1.0 

styck

Vitkål strimlad

200.0 

gram

Ägg

2.0 

styck

Phad Thai Wok Sauce

1.0 

förp.

Lime färskpressad

1.0 

styck

Jordnötter

2.0 

msk

Rapsolja

1.0 

tsk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 143

Kcal / portion: 561

GBR (GI) / port: 7

Recept: 1123 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 6%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 394 gram)

Ingredienser

Visa:

Kycklingfilé med skinn 2.0 styck 42%

Risnudlar torra 75.0 gram 24%

Chilifrukt röd 1.0 styck 1%

Vitkål strimlad 200.0 gram 5%

Ägg 2.0 styck 11%

Phad Thai Wok Sauce 1.0 förp. N/A

Lime färskpressad 1.0 styck 1%

Jordnötter 2.0 msk 10%

Rapsolja 1.0 tsk 3%

Tillagning

  1. Koka risnudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Skölj dem i kallt vatten och låt dem rinna av.
  2. Stek kycklingstrimlorna och chilin i en stekpanna med olja på hög värme tills kycklingen får lite färg.
  3. Sänk värmen och tillsätt vitkålen och låt den bli lite mjuk. Rör ner de uppvispade äggen under omrörning.
  4. Rör ner risnudlar, jordnötter och Phad Thaisåsen och låt allt bli varmt. Strö ev. över koriander och servera med lime.

Kockens kommentar

Receptet kommer från HemmetsJournal.

Fler recept inom Kycklingbröst/filé i panna

Liknande recept som Pad Thai