Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 179

Kcal / portion: 690

GBR (GI) / port: 19
Recept: 2760 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 9%
Kolhydrater: 13%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Kycklinglårfilé 6.0 styck 17%
Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%
Sambal oelekpasta } 1.0 tsk 0%
Tomater 2.0 styck 1%
Olivolja 2.0 msk 8%
Potatisgnocchi färdiga 800.0 gram 67%
Fetaost 200.0 gram 22%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (20 min )
- Sätt ugnen på 200ºC.
- Skala och finhacka vitlök. Finhacka tomater.
- Hetta upp matolja i stekpanna. Lägg i kyckling, vitlök och sambal oelek. Stek kycklingen i cirka 8 minuter utan att bränna. Blanda med gnocchi och hackad tomat. Stek ytterligare någon minut.
- Lägg över i ugnssäker form eller plåt. Smula över fårost. Gratinera i ugnen i cirka 5 minuter. Ta ut och salta vid behov.
Fler recept inom Matlåda
Liknande recept som Fetaostgratinerad gnocchi med kyckling
-
Cheddarpaj med broccoli och paprika
Tid: 1 tim 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Sofia
-
Ugnsbakad falukorv med senapssås och tomatsallad
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Frasig köttfärspaj
Tid: 1 tim 15 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Mozzarella- och tomatfylld kycklingfilé
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Ciabatta med kyckling- och cashewröra
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Citrus- och kycklingsallad
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Lökpaj
Tid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Italiensk tomat- och zucchinipaj
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Spenatlasagne
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Köttfärslimpa
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan