Mozzarella- och tomatfylld kycklingfilé

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Mozzarella- och tomatfylld kycklingfilé

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kycklingfilé med skinn

4.0 

styck

Babyspenat

10.0 

gram

Tomater

1.0 

styck

Mozzarella

125.0 

gram

Basilika

1.0 

kruka

Risoni pastakorn

400.0 

gram

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 153

Kcal / portion: 683

GBR (GI) / port: 20

Recept: 2732 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 4%

Kolhydrater: 16%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 448 gram)

Ingredienser

Visa:

Kycklingfilé med skinn 4.0 styck 35%

Babyspenat 10.0 gram 0%

Tomater 1.0 styck 1%

Mozzarella 125.0 gram 12%

Basilika 1.0 kruka 0%

Risoni pastakorn 400.0 gram 53%

Salt och peppar 0%

Tillagning (30 min )

  1. Sätt ugnen på 200°C.

  2. Skiva tomat och mozzarella. Skär ett snitt i kycklingen. Stoppa i spenat, tomat, mozzarella och basilika. Salta och peppra.

  3. Lägg kycklingen i en ugnsfast form. Slå på lite saltat vatten i botten på formen. Ställ in i ugnen cirka 20 minuter. Byt till grill de sista 5 minuterna för att få färg.

  4. Koka pasta enligt anvisning på paketet. Lägg upp på tallrik och servera förslagsvis med god sallad till.

Fler recept inom Matlåda

Liknande recept som Mozzarella- och tomatfylld kycklingfilé