Höstsallad med kyckling

Höstsallad med kyckling

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kyckling grillad hel

1.0 

styck

Pasta torr

250.0 

gram

Sallatsblad

70.0 

gram

Paprika röd

1.0 

styck

Majskorn kokt konserv

250.0 

gram

Nötter

 

 

Olivolja

 

 

 

Sås:

 

Yoghurt grekisk

1.0 

dl

Majonnäs äkta

0.5 

dl

Mango chutney }

2.0 

msk

Purjolök

2.0 

cm

Curry ¤

1.0 

tsk

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Bourgogne Les Sétilles

Torrt smakrikt vitt vin
Pris: 139 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 157

Kcal / portion: 803

GBR (GI) / port: 7

Recept: 3212 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 7%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 513 gram)

Ingredienser

Visa:

Kyckling grillad hel 1.0 styck 47%

Pasta torr 250.0 gram 28%

Sallatsblad 70.0 gram 0%

Paprika röd 1.0 styck 1%

Majskorn kokt konserv 250.0 gram 6%

Nötter 0%

Olivolja 0%

 

Sås:

Yoghurt grekisk 1.0 dl 4%

Majonnäs äkta 0.5 dl 11%

Mango chutney } 2.0 msk 2%

Purjolök 2.0 cm 0%

Curry ¤ 1.0 tsk 0%

Salt och peppar 0%

Skapat av: Kronfågel

Tillagning (30 min )

  1. Koka pasta enligt anvisning på paketet. Häll av vattnet och ringla över olja så att den inte klibbar samman. Låt svalna.
  2. Bena ur kyckling och skär i mindre bitar. Strimla paprika. Hacka purjolök.
  3. Rör ihop yoghurt, majonnäs, mango chutney och purjolök. Smaka av med curry, salt och peppar.
  4. Blanda samman den avsvalnade pastan med sallad, paprika och majs. Lägg upp salladen på ett serveringsfat, toppa med kyckling och ringla såsen över. Garnera med (jord)nötter.

Fler recept inom Sallad med kött

Liknande recept som Höstsallad med kyckling