Inlagd fisk med ägg, rädisor och rostad tomat (tapas)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Inlagd fisk med ägg, rädisor och rostad tomat (tapas)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 151

Kcal / portion: 303

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1211 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 11%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 201 gram)

Ingredienser

Visa:
För att kunna se och kunna lägga in egna recept måste du vara inloggad som medlem.

Bli medlem (gratis)

Tillagning (1 tim 15 min )

Kockens kommentar

Detta är egentligen en resträtt. Har du fisk över så är det perfekt att lägga i den i en 123-lag. Tillsätt lite bitar av pepparrot så håller den länge i kylen så länge du inte sticker ner fingrarna i lagen.

Det här är en smårätt, minst fördubbla ingredienser för att laga som huvudrätt.

Skriv in en kommentar.

Fler recept inom Tapas

Liknande recept som Inlagd fisk med ägg, rädisor och rostad tomat (tapas)