Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 379

Kcal / portion: 382

GBR (GI) / port: 12
Recept: 9174 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 16%
Kolhydrater: 53%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Ägg 8.0 styck 5%
Strösocker 10.0 dl 41%
Vaniljsocker 6.0 tsk 1%
Salt 4.0 krm 0%
Kakaopulver 2.0 dl 3%
Vetemjöl 6.0 dl 14%
Smör normalsaltat 400.0 gram 32%
Hallon frysta sockrade 275.0 gram 2%
Kock: Carina
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (45 min )
- Sätt ugnen på 175°C.
- Smält smör. Vispa ägg och socker poröst. Blanda de torra ingredienserna i en separat bunke.
- Häll i det smälta smöret och de torra ingredienserna i äggblandningen. Rör om till en jämn smet.
- Häll smeten i en bakplåtspappersklädd långpanna. Strö hallonen jämnt över smeten. Spar några till garnering.
- Grädda cirka 30 minuter. Prova med en sticka om den har blivit färdig. Den ska vara lite kladdig.
- Låt svalna. Sikta över florsocker. Skär i bitar. Garnera med hallon.
Fler recept inom Efterrätter
Liknande recept som Hallonbrownies
-
Jordgubbstårta (bärtårta)
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Svenska jordgubbar med vit choklad
Tid: 10 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Jordgubbar med maräng och cointreaukräm
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Frusen rabarbertårta
Tid: 40 min (+ 5 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Pia, Kockskolan
-
Enkel bärtårta
Tid: 20 min (+ 8 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Cheesecake med citronsmak och bär
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Äppelflarnstårta
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Raw aprikossorbet
Tid: 5 min (+ 5 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Rabarberkompott / rabarberkräm
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Pia, Kockskolan
-
Toscapaj
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan