Parma och sparrispinnar (plockmat)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Parma och sparrispinnar (plockmat)

Lägg till ingredienser

Antal: 20

Grön sparris färsk

20.0 

styck

Parmaskinka skivad

20.0 

skivor

Olivolja

2.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Cuvée Jean-Louis Blanc de Blancs Brut

Mousserat torrt vitt vin
Pris: 59 kr

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 112

Kcal / portion: 33

GBR (GI) / port: 0

Recept: 659 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 7%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 29 gram)

Ingredienser

Visa:

Grön sparris färsk 20.0 styck 16%

Parmaskinka skivad 20.0 skivor 89%

Olivolja 2.0 msk 34%

Tillagning (15 min )

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Rulla in sparris i parmaskinka. Lägg på bakplåtspappersklädd plåt. Ringla på olivolja.
  3. Ställ in i ugnen cirka 10 minuter.

Fler recept inom Plockmat med kött

Liknande recept som Parma och sparrispinnar (plockmat)