Involtini al Pesto, kalvrulader med pesto

Involtini al Pesto, kalvrulader med pesto

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kalvinnanlår

800.0 

gram

Pesto Genovese Barilla }

2.0 

msk

Parmaskinka skivad

8.0 

skivor

Vetemjöl till panering

4.0 

msk

Smör till stekning

4.0 

msk

Kalvfond koncentrerad

3.0 

msk

Torrt vitt vin

3.0 

dl

Salt och peppar

 

 

 

Tillbehör:

 

Pasta torr

200.0 

gram

 

Kockskolan:

 

Om rulader >

 

 

Om pesto >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 156

Kcal / portion: 663

GBR (GI) / port: 5

Recept: 2651 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 5%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 0%

(Tillagad portion: 425 gram)

Ingredienser

Visa:

Kalvinnanlår 800.0 gram 32%

Pesto Genovese Barilla } 2.0 msk 6%

Parmaskinka skivad 8.0 skivor 9%

Vetemjöl till panering 4.0 msk 5%

Smör till stekning 4.0 msk 14%

Kalvfond koncentrerad 3.0 msk 3%

Torrt vitt vin 3.0 dl 8%

Salt och peppar 0%

 

Tillbehör:

Pasta torr 200.0 gram 27%

 

Kockskolan:

Om rulader > Äts ej

Om pesto > Äts ej

Tillagning (30 min )

  1. Skär kalvinnanlår i portionsskivor à 100 gram styck. Banka ut skivorna till dubbel storlek.
  2. Bred på ett tunt lager pesto på varje skiva. Lägg på en skiva prosciutto (parmaskinka)
  3. Rulla ihop löst till små paket. Stick in en tandpetare så att paketen håller ihop.
  4. Häll vetemjöl på en tallrik. Vänd kalvpaketen i mjölet.
  5. Koka pasta enligt anvisning på paketet.
  6. Hetta upp smör i en stekpanna. Stek knytena runt om, i cirka 3 minuter tills ytan är gyllenbrun.
  7. Tillsätt kalvfond och vin. Låt sjuda under lock i 6-7 minuter.

Kockens kommentar

Ivoltini (ita.) = rullar. Kan vara allehanda rätter som rullats ihop.

Fler recept inom Stekt kalv, kalvschnitzel

Liknande recept som Involtini al Pesto, kalvrulader med pesto