Kokt kalvkött, gryta (13 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Dillkött av kalv i syrlig sås, kalvfrikassé
Tid: 2 tim 30 min , Svårighet: Medel
133 Kcal / 100g
702 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Kalvlägg med rotmos
Tid: 2 tim 30 min , Svårighet: Medel
112 Kcal / 100g
524 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Ljus gryta på kalv med primörer
Tid: 3 tim , Svårighet: Medel
87 Kcal / 100g
540 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Ossobuco alla milanese, klassisk italiensk kalvlägg med saffransrisotto
Tid: 2 tim 30 min , Svårighet: Halvavancerat
159 Kcal / 100g
943 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Blanquette de Veau ā Ancienne - klassisk (gammaldags) fransk kalvgryta
Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svårighet: Halvavancerat
127 Kcal / 100g
872 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Klassisk lungmos och pölsa ā la Wretman
Tid: 3 tim (+ 10 tim) , Svårighet: Halvavancerat
161 Kcal / 100g
820 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Hemlagad norrlandspölsa
Tid: 1 tim 30 min (+ 10 min) , Svårighet: Medel
108 Kcal / 100g
615 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Hemlagad pölsa utan inälvor
Tid: 1 tim (+ 10 tim) , Svårighet: Lätt
97 Kcal / 100g
571 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Bräserad hel kalvlägg
Tid: 2 tim 30 min , Svårighet: Medel
100 Kcal / 100g
590 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Borjupörkölt - ungersk kalvköttgryta med paprika
Tid: 2 tim , Svårighet: Medel
115 Kcal / 100g
604 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion