Gräddig svamppasta

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Gräddig svamppasta

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Bandspagetti färsk

500.0 

gram

Rödlök

1.0 

styck

Vitlök torkad

2.0 

klyftor

Skogschampinjoner

500.0 

gram

Smör normalsaltat

2.0 

msk

Tamarisoja }

1.0 

msk

el. annan japansk soja

 

 

Vispgrädde

5.0 

dl

Rucolasallat

20.0 

gram

Salt och peppar

 

 

 

Kockskolan:

 

Om pasta >

 

 

Om bandspagetti >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Campolieti Ripasso

Kryddigt rött vin
Pris: 95 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 142

Kcal / portion: 721

GBR (GI) / port: 7

Recept: 2882 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 11%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 506 gram)

Ingredienser

Visa:

Bandspagetti färsk 500.0 gram 23%

Rödlök 1.0 styck 2%

Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%

Skogschampinjoner 500.0 gram 5%

Smör normalsaltat 2.0 msk 7%

Tamarisoja } 1.0 msk 0%

el. annan japansk soja 0%

Vispgrädde 5.0 dl 62%

Rucolasallat 20.0 gram 0%

Salt och peppar 0%

 

Kockskolan:

Om pasta > Äts ej

Om bandspagetti > Äts ej

Tillagning (25 min )

  1. Skala och finhacka rödlök och vitlök. Skär champinjonerna i klyftor.
  2. Hetta upp smör i en stekpanna. Lägg i lök, vitlök och champinjoner. Låt fräsa utan att bränna i 5 minuter.
  3. Tillsätt tamarisoja, grädde, salt och peppar. Låt småputtra på svag värme.
  4. Koka pasta enligt förpackningsanvisning.
  5. Blanda pasta med sås. Lägg upp. Toppa med rucola.

Kockens kommentar

mer om bandpasta > klicka på ingrediensen

Fler recept inom Pasta helt enkelt

Liknande recept som Gräddig svamppasta