Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 224

Kcal / portion: 37

GBR (GI) / port: 0
Recept: 439 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 16%
Fett: 17%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Mozzarelline 150.0 gram 87%
Kapris 2.0 msk 2%
Soltorkade tomater 2.0 styck 4%
Furikakekrydda 1.0 msk 7%
Salt 0%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (15 min )
- Mixa kapris och soltorkade tomater med mixerstav i en bunke.
- Häll av spadet från mozzarelline och lägg osten i bunken. Tillsätt furikake och lite salt. Blanda. Låt stå i 10 minuter eller mer.
- Lägg upp i serveringsskål.
Stoppa ner tandpetare i osten.
Fler recept inom Osttugg
Liknande recept som Kapris- och tomatmarinerad mozzarellini (tilltugg)
-
Digestiva chčvrebollar (drinktilltugg)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Feta parmasnurror (drinktilltugg)
Tid: 15 min (+ 1 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kapris- och tomatmarinerad mozzarellini (tilltugg)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Ugnsbakad brie med tomat och basilika
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Pepparkaksbollar med mögelost (drinktilltugg)
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Cheddarpaj med vintersallad (drinktilltugg)
Tid: 45 min (+ 1 tim 20 min) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Markus Aujalay
-
Ost- och pepparkaksstubbe (drinktilltugg)
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Markus Aujalay
-
Löjromsrulle med cheddar (drinktilltugg)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Markus Aujalay
-
Grillat bröd med cheddarröra (drinktilltugg)
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Markus Aujalay