Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 302

Kcal / portion: 172

GBR (GI) / port: 0
Recept: 688 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 18%
Fett: 25%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Brieost 28% fett 200.0 gram 96%
Basilika 0.5 kruka 0%
Soltorkade tomater 3.0 styck 4%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (15 min )
- Sätt ugnen på 200°C.
Smöra en ugnssäker form. - Mixa basilika och soltorkade tomater.
- Lägg osten i ugnssäker form.
Bred ut basilikamixet på osten.
Sätt in i i ugnen i 10 minuter.
Fler recept inom Osttugg
Liknande recept som Ugnsbakad brie med tomat och basilika
-
Digestiva chčvrebollar (drinktilltugg)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Feta parmasnurror (drinktilltugg)
Tid: 15 min (+ 1 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kapris- och tomatmarinerad mozzarellini (tilltugg)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Ugnsbakad brie med tomat och basilika
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Pepparkaksbollar med mögelost (drinktilltugg)
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Cheddarpaj med vintersallad (drinktilltugg)
Tid: 45 min (+ 1 tim 20 min) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Markus Aujalay
-
Ost- och pepparkaksstubbe (drinktilltugg)
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Markus Aujalay
-
Löjromsrulle med cheddar (drinktilltugg)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Markus Aujalay
-
Grillat bröd med cheddarröra (drinktilltugg)
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Markus Aujalay