Kalori- och GI:
 
    
                Kcal / 100 gram: 138
 
    
                Kcal / portion: 34
 
    
                GBR (GI) / port: 0
Recept: 550 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 4%
Kolhydrater: 12%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Oxfilé skivad 200.0 gram 44%
Rödlök 0.5 styck 6%
Kapris 0.5 dl 2%
Senap fransk osötad 1.0 msk 3%
Salt 0.5 tsk 0%
Crostini } 16.0 styck 45%
Kockskolan:
Om råbiff > Äts ej
Om snittar, kanapéer > Äts ej
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (15 min )
- Skiva och rosta baguetteskivor om inte färdiga crostini finns.
- Skala och finhacka rödlök.
- Skär ner oxfilén i mindre bitar. Grovmixa köttet till färs i matberedare.
- Tillsätt kapris, senap, salt, lite peppar och merparten av löken i matberedaren.
 Tryck startknappen på beredaren några gånger så att ingredienserna blandar sig, men inte mer.
- Gör små bollar av smeten och lägg på brödskivorna. Garnera med lite lök.
Alternativ
Fler recept inom Snittar och toasts ¤
Liknande recept som Miniråbiff av oxfilé på crostini
- 
                
                    Tapenade, provensalsk caviarTid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Smördegsbakad spenat- och pistagemingelTid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan 
- 
                
                    Rågbröd med rökta räkor i färskostSvårighet: Medel, Receptgivare: Kocklandslaget 
- 
                
                    Brie- och papayaquesadillasTid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Gratinerad chevré på minitoastTid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan 
- 
                
                    Petits choux med sellerikrämTid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan 
- 
                
                    Räkröra på sesamkexTid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan 
- 
                
                    Getost och paprikaTid: 25 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan 
- 
                
                    Snittar med västerbottenröraTid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan 
- 
                
                    Snittar med skinkostTid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan 
 
              
               Spara recept
                  Spara recept
                 Skriv ut recept
                  Skriv ut recept
                 Lägg i inköpslistan
                  Lägg i inköpslistan
                 Slumpa recept
                  Slumpa recept
                 
                     
                               
                               
                              