Ugnsbakad brie med tomat och basilika (plockmat)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Ugnsbakad brie med tomat och basilika (plockmat)

Lägg till ingredienser

Portionsbitar: 20

Brieost 28% fett

200.0 

gram

Basilika

0.5 

kruka

Soltorkade tomater

3.0 

styck

Crostini }

20.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 325

Kcal / portion: 50

GBR (GI) / port: 0

Recept: 999 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 17%

Fett: 21%

Kolhydrater: 18%

Fibrer: 3%

(Tillagad portion: 15 gram)

Ingredienser

Visa:

Brieost 28% fett 200.0 gram 66%

Basilika 0.5 kruka 0%

Soltorkade tomater 3.0 styck 3%

Crostini } 20.0 styck 31%

Tillagning (15 min )

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Smöra en ugnssäker form.
  3. Mixa basilika och soltorkade tomater.
  4. Lägg osten i ugnssäker form. Bred ut basilikamixet på osten. Sätt in i i ugnen i 10 minuter.
  5. Servera crostini eller skivad och rostad baguette till.

Fler recept inom Plockmat grönt och annat

Liknande recept som Ugnsbakad brie med tomat och basilika (plockmat)