Kalori- och GI:
 
    
                Kcal / 100 gram: 325
 
    
                Kcal / portion: 50
 
    
                GBR (GI) / port: 0
Recept: 999 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 17%
Fett: 21%
Kolhydrater: 18%
Fibrer: 3%
Ingredienser
Brieost 28% fett 200.0 gram 66%
Basilika 0.5 kruka 0%
Soltorkade tomater 3.0 styck 3%
Crostini } 20.0 styck 31%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (15 min )
- Sätt ugnen på 200°C.
- Smöra en ugnssäker form.
- Mixa basilika och soltorkade tomater.
- Lägg osten i ugnssäker form. Bred ut basilikamixet på osten. Sätt in i i ugnen i 10 minuter.
- Servera crostini eller skivad och rostad baguette till.
Fler recept inom Plockmat grönt och annat
Liknande recept som Ugnsbakad brie med tomat och basilika (plockmat)
- 
                
                    Filodegsinbakade sparrisstänger (plockmat)Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan 
- 
                
                    Ädelfyllda champinjonhattar (plockmat)Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Äppel- och mozzarellasallad (tillbehör)Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan 
- 
                
                    Dolmadákia - grekiska dolmar (plockmat)Tid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Gurkostmousse (plockmat)Tid: 1 tim 15 min (+ 2 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Pia, Kockskolan 
- 
                
                    Devil eggs (plockmat)Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Småländsk krukost med O.P. Anderson, libbsticka och brynt enbärsbröd (plockmat)Svårighet: Lätt, Receptgivare: Johannes Persson 
- 
                
                    Fetafyllda aprikoser (plockmat)Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan 
- 
                
                    Gul äppelchutney på cheddar (plockmat)Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan 
- 
                
                    Friterad zucciniblomma, squashblommaTid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan 
 
              
               Spara recept
                  Spara recept
                 Skriv ut recept
                  Skriv ut recept
                 Lägg i inköpslistan
                  Lägg i inköpslistan
                 Slumpa recept
                  Slumpa recept
                 
                     
                               
                               
                              