Kyckling-chorizo pyttipanna

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Kyckling-chorizo pyttipanna

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kycklingbröst utan skinn

3.0 

styck

Chorizokorv svensk

3.0 

styck

Potatis tärnad fryst

600.0 

gram

Sugar snaps

200.0 

gram

Matfett (smör)

3.0 

msk

Salt

 

 

 

Kockskolan:

 

Så pannsteks kyckling >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 234

Kcal / portion: 698

GBR (GI) / port: 4

Recept: 2790 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 18%

Fett: 13%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 298 gram)

Ingredienser

Visa:

Kycklingbröst utan skinn 3.0 styck 21%

Chorizokorv svensk 3.0 styck 49%

Potatis tärnad fryst 600.0 gram 17%

Sugar snaps 200.0 gram 2%

Matfett (smör) 3.0 msk 10%

Salt 0%

 

Kockskolan:

Så pannsteks kyckling > Äts ej

Tillagning (20 min )

  1. Ta ut potatis och låt den halvtina. Ta bort skinnet från kycklingen om du vill minska kalorimängden. Skär i bitar. Skiva korven.
  2. Hetta upp matfett (smör) i en stekpanna. Tillsätt potatis, kyckling och korv. Stek den i cirka 5 minuter tills allt blivit varmt och fått lite färg.
  3. Tillsätt sugar snaps och stek i ytterligare någon minut.

Fler recept inom Kycklingbröst/filé i panna

Liknande recept som Kyckling-chorizo pyttipanna