Annes inkokta sommarlax (till buffé)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Annes inkokta sommarlax (till buffé)

Lägg till ingredienser

Bufféportioner >: 12

Laxfilé utan skinn

1.2 

kilo

 

Lag:

 

Vatten

3.0 

liter

Ättikssprit 12%

2.0 

msk

Lagerblad

4.0 

blad

Salt

1.0 

tsk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Kronenbourg 1664 Blanc

Ljust veteöl
Pris: 14 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 52

Kcal / portion: 182

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2188 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 3%

Kolhydrater: 0%

Fibrer: 0%

(Tillagad portion: 353 gram)

Ingredienser

Visa:

Laxfilé utan skinn 1.2 kilo 99%

 

Lag:

Vatten 3.0 liter 0%

Ättikssprit 12% 2.0 msk 1%

Lagerblad 4.0 blad 1%

Salt 1.0 tsk 0%

Tillagning (30 min )

  1. Koka upp lagingredienserna i en kastrull.
    Låt sjuda några minuter.

  2. Rensa fisken fri från ben och skinn.
    Skär i portionsbitar.

  3. Lägg ner bitarna i lagen.
    Dra av kastrullen från plattan.
    Låt stå i 20 minuter.
    Ta ur fisken och lägg upp på fat.

Fler recept inom Fiskrätter

Liknande recept som Annes inkokta sommarlax (till buffé)