Beans and eggs, vita bönor med stekt ägg

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Beans and eggs, vita bönor med stekt ägg

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Vita bönor i tomatsås burk

800.0 

gram

Ägg

4.0 

styck

Matfett till stekning

1.0 

msk

Gräslök till garnering

 

 

 

Kockskolan:

 

Så steks ägg, omelett >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 112

Kcal / portion: 278

GBR (GI) / port: 11

Recept: 1113 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 4%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 4%

(Tillagad portion: 248 gram)

Ingredienser

Visa:

Vita bönor i tomatsås burk 800.0 gram 70%

Ägg 4.0 styck 23%

Matfett till stekning 1.0 msk 9%

Gräslök till garnering 0%

 

Kockskolan:

Så steks ägg, omelett > Äts ej

Tillagning (10 min )

  1. Värm upp bönorna i en kastrull.
  2. Stek ägg med lite matfett i en panna.
  3. Lägg upp och klipp över gräslök.

Fler recept inom Kokt ägg, stekt ägg, frukostägg

Liknande recept som Beans and eggs, vita bönor med stekt ägg