Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 112

Kcal / portion: 278

GBR (GI) / port: 11
Recept: 1113 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 4%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 4%
Ingredienser
Vita bönor i tomatsås burk 800.0 gram 70%
Ägg 4.0 styck 23%
Matfett till stekning 1.0 msk 9%
Kockskolan:
Så steks ägg, omelett > Äts ej
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Värm upp bönorna i en kastrull.
- Stek ägg med lite matfett i en panna.
- Lägg upp och klipp över gräslök.
Fler recept inom Kokt ägg, stekt ägg, frukostägg
Liknande recept som Beans and eggs, vita bönor med stekt ägg
-
Koka ägg - grundrecept
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Japanska marinerade kokta ägg
Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Pocherade ägg, förlorade ägg
Tid: 10 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Frityrpocherade ägg
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Pocherade panerade friterade ägg
Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Oeuf en cocotte naturel, kokt ägg i form
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Oeuf en cocotte med smak, ägg i form
Tid: 20 min (+ 30 min) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Pannstekt ägg, vändstekt ägg - by the book
Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Oeuf sur le plat, shirred eggs - ägg på fat stekt i ugn på proffsens vis
Tid: 30 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Egg Benedict - original (Ägg Bénédictine)
Tid: 10 min (+ 15 min) , Svårighet: Halvavancerat, Receptgivare: Petter, Kockskolan