Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 229

Kcal / portion: 570

GBR (GI) / port: 6
Recept: 2282 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 10%
Kolhydrater: 23%
Fibrer: 5%
Ingredienser
Spiralpasta fullkorn 300.0 gram 45%
Plocksallat 70.0 gram 0%
Rödlök 1.0 st liten 2%
Avokado 2.0 styck 19%
Soltorkade tomater 16.0 styck 6%
Apetina tärnad 22% fett } 200.0 gram 23%
Pesto Genovese 4.0 tsk 5%
Kock: Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (20 min )
- Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Skölj i kallt vatten och låt svalna. - Skölj och grovriv sallad.
Skala och skiva lök och avokado. - Häll upp pastan i en stor bunke och blanda med pesto.
- Tillsätt övriga ingredienserna och rör om.
Kockens kommentar
Lägg gärna till eller ta bort ingredienser efter eget behag. Vill man t.ex ha en lite matigare pastasallad går det bra att lägga till kyckling i salladen.
PASSAR TILL
Fler recept inom Inspirerande enkelt TA BORT
Liknande recept som Pastasallad med pesto och soltorkade tomater
-
Röd linsgryta med stark korv
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Living pasta
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Klassisk enkel spenatsoppa med ägg
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Bovetesallad med rucola och valnötter
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Bulgursallad med russin, aprikos och mandel
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Enkel carbonaragratäng
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Gräddig Tagliatelle med gorgonzola
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Pastasallad med chevre och rostade pinjenötter
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Gnocchisallad
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Michael, Kockskolan
-
Knäckemacka med grillad squash, chevreost, sallad och balsamsirap
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre