Cannellini med paprika

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Cannellini med paprika

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Cannellinibönor konserverad

2.0 

burkar

Paprika röd

1.0 

styck

Paprika grön

1.0 

styck

Purjolök

0.5 

styck

Kantarellfond konc. }

1.0 

msk

Salt och peppar

 

 

 

Tillbehör:

 

Vitt matbröd

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 80

Kcal / portion: 237

GBR (GI) / port: 10

Recept: 947 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 1%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 5%

(Tillagad portion: 295 gram)

Ingredienser

Visa:

Cannellinibönor konserverad 2.0 burkar 90%

Paprika röd 1.0 styck 4%

Paprika grön 1.0 styck 3%

Purjolök 0.5 styck 3%

Kantarellfond konc. } 1.0 msk 1%

Salt och peppar 0%

 

Tillbehör:

Vitt matbröd 0%

Tillagning (20 min )

  1. Häll bort hälften av spadet i bönburkarna.
    Häll resten av bönor och spad i en panna.
    Låt småkoka 5 min eller mer tills bönorna blir genomvarma (bönorna tål lång koktid).

  2. Ansa paprika och skär i mindre bitar.
    Ansa och skiva purjolöken tunt.
    Tillsätt paprika, purjo och fond till bönorna.
    Låt puttra 5-10 minuter.
    Smaka av med salt och peppar.

Fler recept inom Gröna rätter

Liknande recept som Cannellini med paprika