Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 205

Kcal / portion: 50

GBR (GI) / port: 0
Recept: 795 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 12%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Tunnbröd mjukt 2.0 skivor 25%
Creme fraiche 1.0 dl 41%
Senap fransk osötad 1.0 msk 2%
Skinka kokt tunt skivad 200.0 gram 33%
Kockskolan:
Om snittar, kanapéer > Äts ej
Kock: Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Blanda crème fraiche med senap. Bred kräm på brödet.
- Lägg på skinkskivor. Rulla ihop.
- Linda plastfilm runt och förvara kallt. Ta ut och skär i bitar före servering.
Fler recept inom Snittar och toasts ¤
Liknande recept som Skinkrullar
-
Tapenade, provensalsk caviar
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Smördegsbakad spenat- och pistagemingel
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Rågbröd med rökta räkor i färskost
Svårighet: Medel, Receptgivare: Kocklandslaget
-
Brie- och papayaquesadillas
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Gratinerad chevré på minitoast
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Petits choux med sellerikräm
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Räkröra på sesamkex
Tid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Getost och paprika
Tid: 25 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Snittar med västerbottenröra
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Snittar med skinkost
Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan