Lägg till ingredienser

Satser (ā 5 dl): 1

5-minuterssill

200.0 

gram

Rödlök

0.5 

styck

Äpple syrligt

1.0 

st liten

 

Lag:

 

Glögg

4.0 

dl

Lagerblad

3.0 

blad

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Kronenbourg 1664 Blanc

Ljust veteöl
Pris: 14 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 139

Kcal / portion: 483

GBR (GI) / port: 1

Recept: 483 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 9%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 348 gram)

Ingredienser

Visa:

5-minuterssill 200.0 gram 86%

Rödlök 0.5 styck 6%

Äpple syrligt 1.0 st liten 7%

 

Lag:

Glögg 4.0 dl Äts ej

Lagerblad 3.0 blad Äts ej

Tillagning (10 min + 48 tim )

  1. Skär sillfiléerna i cm-tjocka bitar. Skala och skiva lök tunt. Skala, kärna ur och skiva äpple.

  2. Varva sill, lök och lagerblad i en glasburk. Häll över kall glögg så att det täcker sillen.

  3. Sätt in i kylskåp i minst två dygn.

Kockens kommentar

Använd den glögg som Du tycker om.
Vi använde en röd starkvinsglögg.

PASSAR TILL

Hemlagat rågbröd

Fler recept inom Julsillen

Liknande recept som Glöggsill