Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 32

Kcal / portion: 77

GBR (GI) / port: 1
Recept: 308 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 0%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Tomater 3.0 st stora 34%
Gul lök 2.0 styck 34%
Vitlök torkad 3.0 klyftor 8%
Persilja 6.0 kvistar 2%
Koriander färsk 3.0 kvistar 0%
Strösocker 1.0 msk 18%
Vitvinsvinäger 3.0 msk 3%
Salt 0%
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning
- Skala och finhacka gul lök och vitlök.
Skär tomaterna i små bitar.
Blada av koriander, persilja och finhacka.
Blanda socker med vinäger. - Blanda ingredienserna. Salta lätt.
Kockens kommentar
Var försiktig med koriander, den har speciell och kraftfull smak som inte alla tycker om.
PASSAR T.EX. TILL
Fler recept inom Tillbehör
Liknande recept som Tomatsalsa
-
Kokt potatis - grundrecept
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Färsk potatissallad med jordgubbar
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Somrig potatis- och grönsakssallad
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kryddig melonsallad
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Grönsallad helt enkelt
Tid: 7 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Bakade primörbetor med ansjovissmör
Tid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Fraiche crème med rödlök
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Färskost med dill, citron och vitlök
Tid: 5 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Almas rabarberlemonad
Tid: 1 tim 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Enbär- och timjancrème
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan