Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 252

Kcal / portion: 340

GBR (GI) / port: 0
Recept: 3404 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 25%
Kolhydrater: 5%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Creme fraiche 1.0 liter 95%
Rödlök 2.0 styck 4%
Citron juice+fruktkött 1.0 styck 1%
Dill 1.0 kruka 1%
Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Skala och finhacka rödlök. Finhacka dill. Riv skalet på citron.
- Blanda crème fraiche, rödlök, dill, skal och juice av citron. Pressa i vitlök.
Fler recept inom Tillbehör
Liknande recept som Fraiche crème med rödlök
-
Kokt potatis - grundrecept
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Färsk potatissallad med jordgubbar
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Somrig potatis- och grönsakssallad
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kryddig melonsallad
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Grönsallad helt enkelt
Tid: 7 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Bakade primörbetor med ansjovissmör
Tid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Fraiche crème med rödlök
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Färskost med dill, citron och vitlök
Tid: 5 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Almas rabarberlemonad
Tid: 1 tim 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Enbär- och timjancrème
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan