Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 74

Kcal / portion: 495

GBR (GI) / port: 29
Recept: 1981 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 4%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Vattenmelon 1.0 styck 41%
Rucolasallat 25.0 gram 0%
Timjan färsk 10.0 gram 1%
Pecorino ost 31% 200.0 gram 39%
Olivolja 0.5 dl 19%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (15 min )
- Skär ut melonköttet i grova bitar.
Finhacka timjan.
Riv pecorino. - Varva melon, rucola, timjan, och pecorino på ett fat. Ringla över olivolja.
Salta och peppra.
Kockens kommentar
Fler recept inom Tillbehör
Liknande recept som Kryddig melonsallad
-
Kokt potatis - grundrecept
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Färsk potatissallad med jordgubbar
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Somrig potatis- och grönsakssallad
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kryddig melonsallad
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Grönsallad helt enkelt
Tid: 7 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Bakade primörbetor med ansjovissmör
Tid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Fraiche crème med rödlök
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Färskost med dill, citron och vitlök
Tid: 5 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Almas rabarberlemonad
Tid: 1 tim 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Enbär- och timjancrème
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan