Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 35

Kcal / portion: 438

GBR (GI) / port: 5
Recept: 1313 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 0%
Fett: 0%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Rabarber fryst 1.0 kilo 9%
Vatten 3.0 liter 0%
Strösocker 3.0 dl 87%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (1 tim 10 min )
- Skär rabarberstänger i mindre bitar och lägg i en kastrull. Fyll på med vatten och tillsätt socker. Låt sjuda i 1 timme.
- Låt svalna. Sila av. Tappa upp i fina flaskor.
Fler recept inom Tillbehör
Liknande recept som Almas rabarberlemonad
-
Kokt potatis - grundrecept
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Färsk potatissallad med jordgubbar
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Somrig potatis- och grönsakssallad
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kryddig melonsallad
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Grönsallad helt enkelt
Tid: 7 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Bakade primörbetor med ansjovissmör
Tid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Fraiche crème med rödlök
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Färskost med dill, citron och vitlök
Tid: 5 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Almas rabarberlemonad
Tid: 1 tim 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Enbär- och timjancrème
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan