Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 304

Kcal / portion: 85

GBR (GI) / port: 0
Recept: 678 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 31%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Creme fraiche 2.0 dl 95%
Enbär } 15.0 styck 2%
Timjan 1.0 kruka 3%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (15 min )
- Krossa enbär fint i mortel. Finhacka timjan. Blanda med crème fraiche. Salta och peppra.
- Servera till gravad lax.
Fler recept inom Tillbehör
Liknande recept som Enbär- och timjancrème
-
Kokt potatis - grundrecept
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Färsk potatissallad med jordgubbar
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Somrig potatis- och grönsakssallad
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kryddig melonsallad
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Grönsallad helt enkelt
Tid: 7 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Bakade primörbetor med ansjovissmör
Tid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Fraiche crème med rödlök
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Färskost med dill, citron och vitlök
Tid: 5 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Almas rabarberlemonad
Tid: 1 tim 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Enbär- och timjancrème
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan