Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kalkonbröst kokt

400.0 

gram

Champinjoner färska

200.0 

gram

Sallat t.ex.

 

 

Mangoldskott

100.0 

gram

Matolja (oliv)

 

 

Salt och svartpeppar

 

 

 

Krydda gärna med:

 

Timjan torkad

 

 

Anis hel

 

 

Salvia färsk

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Budweiser

Ljus mild lager
Pris: 15 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 90

Kcal / portion: 155

GBR (GI) / port: 0

Recept: 621 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 14%

Fett: 3%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 172 gram)

Ingredienser

Visa:

Kalkonbröst kokt 400.0 gram 89%

Champinjoner färska 200.0 gram 8%

Sallat t.ex. 0%

Mangoldskott 100.0 gram 3%

Matolja (oliv) 0%

Salt och svartpeppar 0%

 

Krydda gärna med:

Timjan torkad 0%

Anis hel %

Salvia färsk 0%

Tillagning (12 min )

  1. Skölj sallat och svamp och låt rinna av. Skär dem sedan i mindre delar och
    strimla kalkonen.

  2. Stek svampen i matfett på medelhög värme ett par minuter så att den får färg.

  3. Lägg upp salladen på tallrik.
    Häll på lite olivolja.
    Tillsätt kalkonstrimlorna.
    Krydda salladen. 

Fler recept inom Matiga sallader

Liknande recept som Kalkonsallad