Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 278

Kcal / portion: 440

GBR (GI) / port: 3
Recept: 1761 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 20%
Kolhydrater: 14%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Tunnbröd mjukt, runt 4.0 styck 22%
Pizzasås 1.0 dl 8%
Salami 20.0 skivor 40%
Fetaost 150.0 gram 25%
Oliver svarta avrunna 20.0 styck 5%
Kockskolan:
Om pizza > Äts ej
Om tomatsåser > Äts ej
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (15 min )
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Skiva korv och tärna ost.
- Bred pizzasås på tunnbrödskakorna. Lägg på korv, ost och oliver.
- Sätt in i ugnen cirka 5 minuter tills pizzan fått fin färg och brödkanten blivit knaprig.
Kockens kommentar
Pizzasås är en tjockare tomatsås. Läs mer > Om tomatsåser.Passar till
Fler recept inom Pizza
Liknande recept som Norrlandspizza
-
Masa pizza napoletana, italiensk kalljäst pizzadeg
Tid: 30 min (+ 12 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Masa pizza fatta in casa, italiensk varmjäst pizzadeg
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Svensk pizzadeg
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Pizza marinara, en italiensk klassiker
Tid: 30 min (+ 12 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Pizza Margherita, en italiensk klassiker
Tid: 30 min (+ 12 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Pizza capricciosa, en nyckfull pizza
Tid: 1 tim (+ 12 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Pizza calzone, inbakad byxpizza
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Pizza vesuvio, vulkanpizza
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare:
-
Pizza frutti di mare, pizza med havets frukter
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Skeppsbröd med torsk och räkor, norsk pescatore
Svårighet: Medel, Receptgivare: