Tacoskal, nachos (8 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
                
 - 
                
[1]
 - 
                
 
- 
                
                  
                
                Taco med köttfärs i tacoskal
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt
                  150 Kcal / 100g
                  228 Kcal / portion
                  GBR (GI) 0 / portion
 - 
                
                  
                
                Tacos med ankbröst och svart böndip
Tid: 1 tim 10 min , Svårighet: Medel
                  197 Kcal / 100g
                  1070 Kcal / portion
                  GBR (GI) 4 / portion
 - 
                
                  
                
                Kalkonnachos
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
                  193 Kcal / 100g
                  751 Kcal / portion
                  GBR (GI) 3 / portion
 - 
                
                  
                
                Nachostallrik (nachotallrik)
Svårighet: Lätt
                  236 Kcal / 100g
                  1165 Kcal / portion
                  GBR (GI) 15 / portion
 - 
                
                  
                
                Vild taco
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt
                  181 Kcal / 100g
                  159 Kcal / portion
                  GBR (GI) 1 / portion
 - 
                
                  
                
                Tacos med kräftor och exotiska frukter
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt
                  104 Kcal / 100g
                  105 Kcal / portion
                  GBR (GI) 1 / portion
 - 
                
                  
                
                Karibisk fläsktaco med marinerad rödlök
Tid: 5 tim 20 min (+ 10 tim) , Svårighet: Medel
                  150 Kcal / 100g
                  139 Kcal / portion
                  GBR (GI) 0 / portion
 - 
                
                  
                
                Tacosallad
Svårighet: Mkt lätt
                  145 Kcal / 100g
                  376 Kcal / portion
                  GBR (GI) 0 / portion
 
- 
                
 - 
                
[1]
 - 
                
 
                              