Baconinlindad varmkorv med bröd

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Baconinlindad varmkorv med bröd

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Grillkorv

4.0 

styck

eller

 

 

Varmkorv

 

 

Bacon som knapersteks}

4.0 

skivor

 

Tillbehör:

 

Korvbröd

4.0 

styck

Ketchup

1.0 

msk

Senap svensk

1.0 

msk

Rostad lök

1.0 

dl

 

Kockskolan:

 

Om utegrillning >

 

 

Om korv, tillverkning >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 304

Kcal / portion: 328

GBR (GI) / port: 5

Recept: 1311 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 20%

Kolhydrater: 25%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 108 gram)

Ingredienser

Visa:

Grillkorv 4.0 styck 38%

eller %

Varmkorv 0%

Bacon som knapersteks} 4.0 skivor 12%

 

Tillbehör:

Korvbröd 4.0 styck 30%

Ketchup 1.0 msk 1%

Senap svensk 1.0 msk 2%

Rostad lök 1.0 dl 16%

 

Kockskolan:

Om utegrillning > Äts ej

Om korv, tillverkning > Äts ej

Tillagning (15 min + 1 tim )

  1. Sätt på utegrillen (eller ugnsgrillen).
  2. Linda in korvarna med varsin baconskiva.
  3. Lägg korvarna på grillen. Grilla smala korvar cirka 3 minuter per sida och tjocka korvar 4-5 minuter per sida tills de fått fin färg och blivit genomvarma.
  4. Servera med bröd och tillbehör.

Kockens kommentar

Korv bör vid grillning vara rumstempererat. Korv med låg fetthalt lämpar sig sämre till grillning. Grilla dessa på svagare värme.

Näringsberäkning: Bacon och fläsk som steks tappar mycket fett och vatten vid stekning. För att få rätta vikt- och näringsvärden kan man i systemet välja speciella ingredienser till exempel " Bacon som knapersteks". Läs mer, klicka på ingrediensen.

Fler recept inom Pannstekt korv

Liknande recept som Baconinlindad varmkorv med bröd