Lägg till ingredienser

Antal: 4

Räkor skalade

100.0 

gram

Majonnäs äkta

3.0 

msk

Formfranska

4.0 

skivor

Smör normalsaltat

2.0 

msk

Forellrom (el. löjrom)

30.0 

gram

Gräslök

 

 

 

Kockskolan:

 

Om snittar, kanapéer >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Leitz Eins Zwei Dry

Torrt friskt vitt vin
Pris: 99 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 322

Kcal / portion: 211

GBR (GI) / port: 2

Recept: 845 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 15%

Fett: 22%

Kolhydrater: 15%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 66 gram)

Ingredienser

Visa:

Räkor skalade 100.0 gram 13%

Majonnäs äkta 3.0 msk 36%

Formfranska 4.0 skivor 25%

Smör normalsaltat 2.0 msk 23%

Forellrom (el. löjrom) 30.0 gram 4%

Gräslök 0%

 

Kockskolan:

Om snittar, kanapéer > Äts ej

Tillagning (15 min )

  1. Hetta upp smöret i en stekpanna och stek formbrödsskivorna på medelhög värme
    tills de fått en gyllenbrun färg.
  2. Tag ett glas och måtta rundlar på brödskivorna och skär ut.
  3. Blanda räkor och majonnäs till en röra och lägg ovanpå rundlarna. Toppa med forellrom och en gräslökskvist. Servera.

Fler recept inom Snittar och toasts ¤

Liknande recept som Havssnittar