Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Wienerkorv

12.0 

styck

Potatis konserverad

800.0 

gram

Matfett till stekning

1.0 

msk

Salt

 

 

 

Tillbehör:

 

Kebabfeferoni

12.0 

styck

Senap fransk osötad

4.0 

msk

Om korv, tillverkning >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 140

Kcal / portion: 571

GBR (GI) / port: 5

Recept: 2283 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 9%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 408 gram)

Ingredienser

Visa:

Wienerkorv 12.0 styck 68%

Potatis konserverad 800.0 gram 21%

Matfett till stekning 1.0 msk 4%

Salt 0%

 

Tillbehör:

Kebabfeferoni 12.0 styck 3%

Senap fransk osötad 4.0 msk 3%

Om korv, tillverkning > Äts ej

Tillagning (10 min )

  1. Kokt korv: Koka upp vatten i en kastrull. Lägg i korven och tag av från plattan. Låt korven ligga i vattnet några minuter så att den blir genomvarm.
  2. Stekt korv: Hetta upp matfett i stekpanna och stek potatisen och korvar på medelhög värme i 3 minuter tills de fått fin färg.
  3. Lägg upp på tallrik med senap och kebabfeferoni.

Kockens kommentar

Läs mer om wienerkorv, klicka på ingrediensen.

Fler recept inom Kokt korv, korvgryta

Liknande recept som Wienerkorv gourmet