Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Chorizokorv svensk

2.0 

styck

Red hot chorizo

2.0 

styck

Bratwurst

2.0 

styck

Salsiccia }

2.0 

styck

el. andra korvar }

 

 

 

Potatis konserverad

800.0 

gram

el. potatis

 

 

Matfett till stekning

2.0 

msk

Salt och peppar

 

 

Persilja till garnering

 

 

 

Tillbehör:

 

Inlagd färsk gurka

3.0 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 188

Kcal / portion: 716

GBR (GI) / port: 6

Recept: 2862 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 13%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 381 gram)

Ingredienser

Visa:

Chorizokorv svensk 2.0 styck 32%

Red hot chorizo 2.0 styck 23%

Bratwurst 2.0 styck 21%

Salsiccia } 2.0 styck 15%

el. andra korvar } 0%

 

Potatis konserverad 800.0 gram 17%

el. potatis %

Matfett till stekning 2.0 msk 7%

Salt och peppar 0%

Persilja till garnering 0%

 

Tillbehör:

Inlagd färsk gurka 3.0 dl 3%

Tillagning (20 min )

  1. Skär korven i bitar. Färsk potatis skalas och halveras.  
  2. Koka färsk potatisen i cirka 10 minuter. Potatisen skall fortfarande vara fast. Burkpotatis behöver inte kokas.
  3. Lägg matfett i en upphettad panna och stek potatisarna på medelhög värme tills de fått gyllenbrun färg. Tillsätt korv och stek ytterligare cirka 2 minuter.
  4. Lägg upp på tallrik med smörgåsgurka och garnera med persilja.

Kockens kommentar

Burkpotatis är små och lätta att tillreda.

Fler recept inom Pannstekt korv

Liknande recept som Korvpytt