Varm paprika med fetaost (förrätt)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Varm paprika med fetaost (förrätt)

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Paprika röd

1.0 

styck

Paprika gul

1.0 

styck

Paprika orange

1.0 

styck

Fetaost

200.0 

gram

Timjan

1.0 

kruka

Olivolja till stekning

 

 

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

Simonsig Chenin Blanc

Torrt friskt vitt vin
Pris: 75 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 122

Kcal / portion: 176

GBR (GI) / port: 0

Recept: 703 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 9%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 144 gram)

Ingredienser

Visa:

Paprika röd 1.0 styck 5%

Paprika gul 1.0 styck 4%

Paprika orange 1.0 styck 4%

Fetaost 200.0 gram 84%

Timjan 1.0 kruka 3%

Olivolja till stekning %

Salt och peppar 0%

Tillagning (15 min )

  1. Skölj och rensa paprikorna. Dela dem sedan i bitar. Hetta upp olivolja i en stekpanna och fräs paprikabitarna på medelhög värme i cirka 4 minuter. Salta och peppra.
  2. Lägg upp paprikabitarna på ett stort fat. Smula över fetaosten och klipp över timjan. Servera.

Fler recept inom Gröna förrätter

Liknande recept som Varm paprika med fetaost (förrätt)