Negus

Negus

Denna varma portvinssouer har tillagats på restaurang Marie Laveau i Stockholm.
En variant av glüwein m.a.o.

Lägg till ingredienser

Antal glas: 1

Portvin

6.0 

cl

Citronjuice

3.0 

cl

Sockerlag 50/50

2.0 

cl

Vatten

 

 

 

Tillbehör:

 

Citronskal twist

 

 

Värmetåligt glas >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Tillagning

  1. Koka upp vatten.

  2. Häll ingredienserna i värmetåligt glas.
    Fyll på med hett vatten.

  3. Vrid ett citronskal över drinken och släpp ner skalet i drinken.

ALTERNATIV

Glühwein

Jägerte

Rise & Fall

Honeymint Tea

Fler drinkrecept inom Varma vindrinkar

Liknande recept som Negus