Konfekt och godis ¤ (85 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Konditorns pralinganache
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
454 Kcal / 100g
2677 Kcal / portion
GBR (GI) 32 / portion
-
Smälta choklad
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
0 Kcal / 100g
0 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Hemlagad marsipan, marsipanros
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
438 Kcal / 100g
3427 Kcal / portion
GBR (GI) 126 / portion
-
Hemlagad suckat
Tid: 5 tim (+ 96 tim) , Svårighet: Medel
145 Kcal / 100g
295 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Kanderade juläpplen med, eller utan mandelfyllning
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt
219 Kcal / 100g
464 Kcal / portion
GBR (GI) 19 / portion
-
Syltade och kanderade fruktskal, suckat
Svårighet: Medel
290 Kcal / 100g
276 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Temperera choklad, IMP-metoden och tablering
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
0 Kcal / 100g
0 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kanderade brända mandlar
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
495 Kcal / 100g
559 Kcal / portion
GBR (GI) 24 / portion
-
Chokladdoppade praliner - grundrecept
Tid: 2 tim , Svårighet: Halvavancerat
545 Kcal / 100g
127 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Forma marsipanrosor
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
429 Kcal / 100g
214 Kcal / portion
GBR (GI) 20 / portion