Choklad och nougat (21 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Smälta choklad
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt
0 Kcal / 100g
0 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Temperera choklad, IMP-metoden och tablering
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
0 Kcal / 100g
0 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ganache till chokladtryffel, chokladkräm och mjuk chokladglasyr
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
516 Kcal / 100g
501 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Crémeaux chocolat, fin chokladkräm till tårta och dessert
Svårighet: Lätt
341 Kcal / 100g
876 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Gianduja, hemlagad mjuk chokladnougat
Tid: 1 tim (+ 8 tim) , Svårighet: Halvavancerat
502 Kcal / 100g
1146 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Wienernougat, klassisk julgodis
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
561 Kcal / 100g
112 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Ischoklad med russin och rispuffar
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt
614 Kcal / 100g
69 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Ischoklad
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
666 Kcal / 100g
666 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Radiokaka, källarkaka, Kalter Hund - ischokladkaka
Tid: 30 min (+ 6 tim) , Svårighet: Lätt
554 Kcal / 100g
197 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Nötbomber
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel
550 Kcal / 100g
366 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion