Vilt (58 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Rödvinsbräserad älgkalvbog
Svårighet: Medel
96 Kcal / 100g
585 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Zebrafilé med whiskysås och pommes frites
Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel
264 Kcal / 100g
1233 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Vild Rydberg med enbärssenap
Tid: 45 min , Svårighet: Medel
133 Kcal / 100g
543 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Rådjur med moscylinder och mögelost
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel
121 Kcal / 100g
603 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Harfilé med kantareller och pinjenötssås
Tid: 50 min , Svårighet: Medel
115 Kcal / 100g
515 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Renskavstallrik med plommon och fårost
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
159 Kcal / 100g
618 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Rådjursgryta med rökt sidfläsk, kantareller och gräddkokta bönor
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Medel
109 Kcal / 100g
686 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Gräddstuvad renskav
Tid: 35 min (+ 30 min) , Svårighet: Lätt
152 Kcal / 100g
887 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Älggryta med palsternacka och gulbeta
Tid: 1 tim 15 min , Svårighet: Lätt
81 Kcal / 100g
400 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Viltrulader med ansjovis och ädelost
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Medel
158 Kcal / 100g
931 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion