Vilt (58 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Renfilé med svampmix och tranbärssås
Tid: 50 min , Svårighet: Halvavancerat
151 Kcal / 100g
636 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Älgstek med persiljetäcke och hjortron
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Medel
143 Kcal / 100g
508 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Älggulasch, älgragu
Tid: 55 min , Svårighet: Medel
132 Kcal / 100g
777 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Sousvidekokt reninnanlår med rödvinssås
Tid: 2 tim , Svårighet: Avancerat
154 Kcal / 100g
1104 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Bräserad älgstek på klassiskt vis
Svårighet: Medel
134 Kcal / 100g
711 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Glaserad harfilé med hasselbackspotatis
Tid: 50 min , Svårighet: Medel
177 Kcal / 100g
773 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Rådjurstartelette - rådjursfilé i fin form
Tid: 35 min , Svårighet: Avancerat
139 Kcal / 100g
657 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Kängurufilé med senapssås
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
148 Kcal / 100g
582 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Vildsvinsstek
Tid: 2 tim , Svårighet: Medel
132 Kcal / 100g
787 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Rensouvas med torkade fikon och balsamsirap
Tid: 20 min , Svårighet: Medel
135 Kcal / 100g
693 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion