Fisk (302 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Kokt hel lax, laxöring och röding på klassiskt vis, varm eller kall
Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt
187 Kcal / 100g
647 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Sotare i panna, klassisk husmanskost
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt
145 Kcal / 100g
562 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Saltbakad lutfisk med kalvsky smaksatt med äpple och kryddpeppar, gurksalsa och selleripuré
Tid: 1 tim (+ 3 tim) , Svårighet: Halvavancerat
65 Kcal / 100g
367 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Abborre i folie
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt
121 Kcal / 100g
431 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Snabbgravad lax
Tid: 10 min (+ 2 tim) , Svårighet: Mkt lätt
172 Kcal / 100g
339 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Axels ostpanerade abborrfavorit
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
140 Kcal / 100g
598 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Laxspett med grönkålscappuccino och muskotgnocchi
Tid: 1 tim , Svårighet: Halvavancerat
106 Kcal / 100g
453 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Fisknuggets, friterad panerad fisk
Tid: 30 min , Svårighet: Halvavancerat
292 Kcal / 100g
174 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Annes i ättika inkokta sommarlax
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt
201 Kcal / 100g
452 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ugnsbakad gös med primörer och örtsmör
Tid: 30 min , Svårighet: Medel
109 Kcal / 100g
418 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion